Pomozimo malom Ajdinu, on treba našu pomoć

#KRAJ_AKCIJA_PODIJELI_POST
MOLIM DRAGOG ALLAHA da sve dobre ljude nagradi,sve one koji su dijelili nase apele,sve one koji su uplacivali svoje donacije za lijecenje naseg Ajdina.Amin.
Dragi nasi prijatelji zelimo da vas obavjestimo da smo sakupili iznos od 47 000 km koliko je otprilike potrebno za dvije operacije koje ocekuju Ajdina,te za prevoz i smjestaj,zahvala pripada Allahu koji je poslao svoju pomoc preko vas dobrih ljudi i molim dragog Allaha da vam da svako dobro.
Kod brata Mustafa Alajmovic nalazi se 980€ koje mu je poslao jedan anonimni brat poslao i sa tim iznosom mi imamo potreban iznos,tacnije na racunu ce biti i nesto vise kad pokupimo 3 kutije koje su postavljene kod nasih prijatelja.
Ako Bog da mi vec rano u srijedu putujemo za Istanbul,jer ce Ajdinu 08.09(petak)biti uradzene predoperativne analize i ako Bog da operacija je planirana za 11.09.
Hvala dragom Allahu na svojoj milosti i pomoci nasem Ajdinu,molim dragog Allah da vas sve nagradi,podari lijepo zdravlje i svaki hajr.
Zelim da se zahvalim bratu Mustafi koji se jako zauzeo za naseg Ajdin,koji je pored svoje borbe nasao nacin i snagu da i nasem Ajdinu pomogne i molim dragog Allaha da nam ga nagradi i pozivi u zdravlju zajedno sa njegovom porodicom.
Hvala vam svima od srca,voli vas porodica Žigonja.

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje!

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + seven =