Turčin tužio vlastitu suprugu jer je psovala predsjednika Erdogana

In Zanimljivosti
Turkish Prime Minister Tayyip Erdogan speaks during an election rally of his ruling AK Party in Istanbul March 29, 2014. Turkey has started an espionage investigation after a discussion between top officials on potential military action in Syria was leaked on YouTube, heralding a possible government crackdown on its political opponents after elections on Sunday. The recording of the meeting between Turkey's intelligence chief, foreign minister and deputy head of the military was by far the most serious breach in weeks of highly sensitive leaks, a scandal which  Erdogan has cast as a plot to sabotage the state and topple him. REUTERS/Murad Sezer (TURKEY - Tags: POLITICS ELECTIONS HEADSHOT) - RTR3J39X

Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

Jedan turski vozač kamiona podnio je tužbu protiv svoje supruge zbog uvreda na račun turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdogana, javili su danas mediji. Ali D. (40), koji je oženio G.D. prije tri godine, upozorio je suprugu više puta da ne psuje predsjednika kada god se on pojavi na televiziji, piše list “Jeni safak”.

Supruga ga nije poslušala i rekla mu je da tuži ako mu se ne sviđa. Muž je pribilježio sve “uvrede” na račun predsjednika kao dokaz za prijavu protiv žene kod tužioca u Izmiru. Za sada nije jasno da li će slučaj doći pred sud.

“Stalno sam joj govorio da to ne radi i da je naš predsjednik dobar čovjek i da je učinio dobre stvari za Tursku”, rekao je Ali D, piše list.

Ali njegova žena nastavila je da vrijeđa Erdogana ili bi odmah mijenjala kanal ako se on pojavi na televizoru.

“Čak i da se radi o mom ocu i da je on vrijeđao predsjednika ja to ne mogu da oprostim i reagovao bih na isti način”, rekao je suprug, prenosi AFP.

Zauzvrat, 38-godišnja supruga pokrenula je postupak za razvod braka.

balkanplus

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala putem-islama.com
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal putem-islama.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.

Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

Možda želite pročitati i ovo!

ttt

Šta je taj dan, Jevrej Abdullah ibn Selam, vidio i čuo?

Vidio je nešto, čime nas Allah nije počastio, ali ono što je čuo, došlo je do nas, kako bi

Read More...
fff

Jesam li i ja lopov?

Jedan Sudanac je studirao u Irskoj. Nakon završetka studija i povratka u Sudan napisao je svoje utiske o boravku

Read More...
rrr

Jadikovanje … ta loša navika

Jedan moj prijatelj se suočavao sa ozbiljnim pritiskom života u žiži javnosti. Želio je da bude anoniman, nepoznat svijetu. Neprestano su

Read More...
Test

Mobile Sliding Menu