PREKO MILION BOSANACA IZ DIJASPORE, NAJAVILO DOLAZAK U BIH DA BRANE SVOJE DOMOVE U SLUČAJU RATA

In Zanimljivosti
dsafdsafds

Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

Preko Milion Bosanaca iz dijaspore, najavilo dolazak u BiH da grane svoje domove u slučaju rata

Grupa Bosanskih mladića iz Kelna uradila je jednu ogromnu anketu širom zemalja Evropske unije obuhvatajući malo više od milion Bosanaca svih vjerskih skupina, pitanjem da li bi ste se vratili u Bosnu u slučaju rata.

Preko 980 000 osoba iz 11 zemalja EU reklo je da bi se istog trena vratilo u Bosnu da brane svoje domove i Bosanski narod. Samo 11 000 ispitanih je reklo da bi se pridružilo vojsci RS dok su svi ostali izjavili da bi se priključili u Bosansku armiju te da bi sa sobom u Bosnu donijeli novac.!

UPAMTITE DO POSLEDNJE KAPI KRVI ALI OVO SE NIKAD VIŠE NEĆE DOGODITI BOŠNJACIMA.

Ovaj nevjerovatan podatak s obzirom da u dijaspori ima preko 2 miliona Bosanaca u 34 zemlje svijeta, govori da bi jedna polovina ponovo bila spremna stati na put agresiji. Nikada više Bosnom neće teći krv Bosanske djece.

Dosta njih je izjavilo da oni borci koji su branili Bosnu tokom 90 tih sada mogu mirno spavati ili ići u dijasporu jer će se oni vratiti da brane državu. Obzirom da ova dijaspora koja je anketirana nije učestvovala u prošlom ratu , osjećaju potrebu da se iskažu u slučaju novog.. Mladići su proputovali preko 30 gradova širom EU i anketirali sve velike Bosanske zajednice..

Izvor: globalno.org

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala putem-islama.com
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal putem-islama.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.

Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

Možda želite pročitati i ovo!

Kaba-mekka

NAUČNICI KRILI TAJNE I ČUDA OKO SVETE KABE!

Zlatna sredina planete Zemlje, prema zajednickim polozaju svijetskih jezika, mrezna (merdijani i paralele) mapa, je u svetom gradu –

Read More...
matematicka konstrukcija Kur'ana

Matematička konstrukcija Kur’ana

Islamskim ucenjacima je znacenje ajeta “Nad njim je devetnest” dugo vremena bio nepoznat. Sve dok dr. Resad Halifa 1974

Read More...
kihanje

Jeste li znali da jednim kihanjem cijela soba ostaje inficirana satima?

Jednim kihanjem cijela soba ostaje inficirana satima Ukoliko osoba kašlje ili kiše tokom zime, za to postoji razlog. Naučnici

Read More...
Test

Mobile Sliding Menu