Ne bacajte ove kesice koje dođu uz obuću, mogu vam dobro poslužiti

In Zanimljivosti
kesice

Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

Svi mi vrlo dobro znamo da kada kupimo obuću zajedno s obućom u kutiji dođu i kesice koje su ispunjene silikon dioksidom i većinom smo ih svi bacali iako nismo znali za šta nam sve mogu poslužiti. Vrijeme je da ih prestanete bacati i provjerite dalje u tekstu za šta vam sve mogu poslužiti.

Vaš telefon je oštećen vodom? Nema problema, sve što trebate uraditi je da stavite svoj telefon među pet-šest ovih vrećica i one će apsorbirati vodu iz vašeg telefona i tako osušiti vaš telefon. Zvuči nevjerovatno, zar ne?

Mnogi od nas imaju problem sa moljcima u ormaru. Sad je tome došao kraj, sve što trebate je postaviti žute ili bijele granule iz kesice u ormar i to će spriječiti širenje i pojavljivanje moljaca.

Sve žene imaju svoju kozmetiku i vole da je koriste za uljepšavanje, da biste produžili rok trajanja vaše kozmetike ubacite u kofer gdje držite kozmetiku nekoliko ovih kesica.

Ako ste sportski tip onda vjerovatno trenirate i samim tim imate ranac u kojem nosite patike, majicu itd. Ubacite nekoliko ovih kesica unutra i time ćete spriječiti vlagu a samim tim i širenje neugodnih mirisa.

Šoferšajba vam magli? I za to ima riješenja, postavite nekoliko ovih kesica ispod stakla tj. na masku vašeg automobila i one će spriječiti maglenje šajbe.

zanimljivo-danas.com

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala putem-islama.com
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal putem-islama.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.

Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

Možda želite pročitati i ovo!

dfasf

NA OVOM MJESTU JE DŽIBRIL, ALEJHIS-SELAM, NA POČETKU POSLANSTVA PODUČIO POSLANIKA, SALLALLAHU ALEJHI VE SELLEM, KAKO ĆE…

PET STVARI KOJE NISTE ZNALI O MERMERU PORED VRATA KABE (FOTO) NA OVOM MJESTU JE DŽIBRIL, ALEJHIS-SELAM, NA POČETKU

Read More...
iii

KADA MELEKI UMIRU…..SUBHANALLAH!

Kada Uzviseni Allah naredi meleku Israfilu da puhne u rog ( a Israfil je ogroman melek, njegova krila dosezu

Read More...
iii

Jedan od najčešćih mitova u vezi Časnog Kur’ana

Kur’an koji vi, muslimani, danas imate nije originalni Kur’an, već Osmanov. Jedan od najčešćih mitova u vezi Časnog Kur’ana

Read More...
Test

Mobile Sliding Menu