Mršavost

In Prirodni lijekovi
rrr

Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

Neki žure postići idealnu liniju, a neki žure izliječiti mršavost koja, ponekad, može biti bolest i uzrokovati duševne i zdravstvene probleme, te dovesti do opće malaksalosti i anemije. Kako postupati u ovim situacijama?

Prvo: samelje se dvjesto pedeset grama sjemena ruzmarina, deset grama leblebije i pedeset grama kopra. Sve ovo skuha se u crnom sirupu (melasi) u koju je stavljeno malo sezama. Uzima se ujutro i uvečer. Pored ovog napitka, pije se i kravlje ili bivolje mlijeko.

Drugo: svakodnevno se uzima leblebija sa grožđicama, a uz to se pije kravlje mlijeko pomiješano sa medom. Najbolje bi bilo svaki dan ovo uzimati za večeru.

Treće: uzima se bijeli sezam sa bijelim šećerom, u obliku slatkiša (kolača).

Četvrto: samelje se dvjesto pedeset grama sjemena gorčice. Svakog dana, redovno, uzima se jedna mala kašika sa jednom čašom mlijeka u koju se stavi meda.

www.putem-islama.com

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala putem-islama.com
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal putem-islama.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.

Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

Možda želite pročitati i ovo!

Kaba-mekka

NAUČNICI KRILI TAJNE I ČUDA OKO SVETE KABE!

Zlatna sredina planete Zemlje, prema zajednickim polozaju svijetskih jezika, mrezna (merdijani i paralele) mapa, je u svetom gradu –

Read More...
matematicka konstrukcija Kur'ana

Matematička konstrukcija Kur’ana

Islamskim ucenjacima je znacenje ajeta “Nad njim je devetnest” dugo vremena bio nepoznat. Sve dok dr. Resad Halifa 1974

Read More...
kihanje

Jeste li znali da jednim kihanjem cijela soba ostaje inficirana satima?

Jednim kihanjem cijela soba ostaje inficirana satima Ukoliko osoba kašlje ili kiše tokom zime, za to postoji razlog. Naučnici

Read More...
Test

Mobile Sliding Menu