IZJAVA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Evo što trener brazilske momčadi rekao prije nesreće u kojoj je poginuo skupa sa svojim igračima

Na medijskoj konferenciji nakon povijesne pobjede nad San Lorenzom i plasmana u finale, trener Junior izgovorio je rečenicu koju danas prenose gotovo svi mediji u svijetu. Rečenica je to koja ledi krv u žilama.

U stravičnoj zrakoplovnoj nesreću koja se dogodila u noći s ponedjeljka na utorak u blizini kolumbijskog grada Medelina, poginulo je 76 osoba, odnosno, samo je pet osoba preživjelo stravičan pad. Glavninu putnika u zrakoplovu činila je momčad brazilskog prvoligaša Chapecoensea i njihovo tehničko osoblje.

U nesreći je poginulo najmanje 17 nogometaša zajedno s trenerom Caiom Juniorom. Za sada je poznato kako je nesreću preživjelo petero ljudi, a od nogometaša jedino, Alan Luciano Ruschel, Marcos Danilo Padilha i Jacson Ragnar Follmann.

Chapecoense je prije svega pet dana izborio veliko finale Copa Sudamericane koji su trebali igrati protiv Atletico Nacionala iz Medelina, a na medijskoj konferenciji nakon povijesne pobjede nad San Lorenzom i plasmana u finale, trener Junior izgovorio je rečenicu koju danas prenose gotovo svi mediji u svijetu. Rečenica je to koja ledi krv u žilama.

“Mi smo brazilski Leicester! Ako umrem danas, umrijet ću sretan”, govorio je tako Caio Junior prije par dana.