Fuad Abdullah Seferagić: Crtani film – dječiji sihr

Da Disney Chanel hipnotiše djecu da što više gledaju crtiće – to je općepoznato, ali da se pritom koriste i sihrom – u to su upućeni samo rijetki.
Odgajanje i opsihravanje poslušnika počenje od maleHna i pred televizorom. Djeca gledaju crtiće kroz koje se vješto ubacuju teme: strast, seksualna požuda i svestrana sloboda, vjera u tehniku a ne u Boga, vječita ovisnost itd. Ove stvari oko jedva da zapazi jer se radi o milisekundama, stotinkama ali ihzapamti podsvijest djece koja vremenom bude deformisana i lahka za utjecaj iz vana i još se djeca navikavaju na satanističke simbole uz koje uzrastaju.
Naprimjer, između crtića se za milisekundu pojavi slika sa simbolima satanskih pristalica – Iluminati, ciji znakovi opsihravaju psihu djece pa budu agresivna i neposlušna roditeljima ili hiper aktivna. Ako raspolažete sa opcijom usporavanja snimka na vašem daljinskom upravljaču, pogledajte neki Disneyev crtić tipa “Miki Maus” – iznenadićete se otkrićima!
Neka djeca gledaju crtiće vjerskog poučnog sadržaja, ilahije , ili neka slušaju učenje Kur’ana – spavaćete mirnije i vi i oni.