Fikret Hodžić o Radovanu Karadžiću: Što nas ima mašala, a ti prijetio da nas neće biti

In Zanimljivosti
ggg-min

Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

Fikret Hodžić, novinar i voditelj Hayat TV-a, preživio je golgotu Srebrenice sa majkom i desetomjesečnim bratom. Kada je napuštao svoj rodni grad ostavio je oca Ibrahima, čije posmrtne ostatke još…

Fikret Hodžić, novinar i voditelj Hayat TV-a, preživio je golgotu Srebrenice sa majkom i desetomjesečnim bratom. Kada je napuštao svoj rodni grad ostavio je oca Ibrahima, čije posmrtne ostatke još uvijek nije uspio pronaći.

Moj uspjeh je moja osveta, a moja osveta je moja knjiga, dio je iz knjige “I ja sam iz Srebrenice”, knjige koja je na spisku onih koje morate pročitati. A evo šta je napisao na društvenoj mreži Facebook o današnjoj presudi ratnom zločincu Radovanu Karadžiću.

Sve prođe, prije ili kasnije… Prođe tako, Radovane, i tvoje vrijeme. Dok čekaš da ti iskapaju posljedni dani i minute života, shvataš da je cijeli tvoj život farsa, laž i zabluda. Želio si tako mnogo, a dobio tako malo.

Boli, siguran sam. Nije lako gledati kako uplakane majke imaju osmjeh. Bolno je znati da je Banja Luka u Bosni, a još teže podnijeti saznanje da Srebrenica živi!

Boli i činjenica da od Australije do Amerike mnogi Bosanci i Hercegovci čekaju da vide tvoje bolno lice. Što nas ima mašala, a ti prijetio da nas neće biti.

Ubija saznanje da Džeko zabija golove, Mirza koševe, a da Danis pravi filmove. Adnan šamara, a Hifa i Bingo hara. Merlin i dalje pjeva, a sve su življa bosanska sela.

Vjerujem da boli, Radovane. Toliko radosti u tvom imenu, a toliko tuge u tebi.

Zaboravih kazati, i ja sam iz Srebrenice, i želim ti što duži život!

  • NAPOMENA: Tekst odražava stav potpisanog autora istog teksta, a eventualni komentari na tekst, odražavaju stavove dotičnih posjetilaca, a ne nužno i stavove internet portala putem-islama.com
  • Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal putem-islama.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave, ili prethodnog objašnjenja.

Selam alejkum, daruj nam sekundu svog vremena i lajkaj ovu stranicu!

Možda želite pročitati i ovo!

Kaba-mekka

NAUČNICI KRILI TAJNE I ČUDA OKO SVETE KABE!

Zlatna sredina planete Zemlje, prema zajednickim polozaju svijetskih jezika, mrezna (merdijani i paralele) mapa, je u svetom gradu –

Read More...
matematicka konstrukcija Kur'ana

Matematička konstrukcija Kur’ana

Islamskim ucenjacima je znacenje ajeta “Nad njim je devetnest” dugo vremena bio nepoznat. Sve dok dr. Resad Halifa 1974

Read More...
kihanje

Jeste li znali da jednim kihanjem cijela soba ostaje inficirana satima?

Jednim kihanjem cijela soba ostaje inficirana satima Ukoliko osoba kašlje ili kiše tokom zime, za to postoji razlog. Naučnici

Read More...
Test

Mobile Sliding Menu