Evo zbog kojeg je proizvoda ova djevojka počela da gubi kosu, nokte, kožu i pamćenje!

VELIKI OPREZ ZA ŽENE:

Evo zbog kojeg je proizvoda ova djevojka počela da gubi kosu, nokte, kožu i pamćenje!

Mlada djevojka je imala jako užasno  iskustvo zbog korištenja sasvim običnog proizvoda za žene. Pa i vi morate od sada gledati da ne napravite istu grešku kao ona. Ona je nakon svog napornog dana otišla na tuširanje, a poslije toga su joj počeli otpadati nokti, kosa. Ljekari su rekli da je to zbog toksičnog šoka, neobična bakterijska bolest koja je pronađena u TAMPONU.

Poslije kratkog vremena njoj je počela da otpada koža, a uspijela je da preživi jer su je stručnjaci stavili u stanje umjetne kome. Nakon 8 dana su je probudili, a ona se ničega nije sjećala. Zbog toga su stručnjaci upozorili sve žene i mlade djevojke da budu vrlo oprezne kada koriste tampone jer može biti opasno ako se ne koristi pravilno. A tamponi se moraju mjenjati maksmilano nakon 4 sata jer je krv takva kao tola, je idealna za prikupljanje raznoraznih bakterija.

Dakle, treba paziti kakvo sredstvo se uzima u slučaju mjesečnice, redovno mijenjanje i na kraju propisno odlaganje iskorištenog tampona, jer su ovo sve mogući uzročnici ovakvih i sličnih bolesti.

 

Narodna medicina

11 total views, 1 views today

Iznesite svoje mišljenje

comments